به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مریم عرب احمدی اظهار کرد: حفظ و نگهداری از درختان سطح شهر و هرس به موقع آن در راستای زیباسازی نما، منظر شهری و آراستگی، یکی از اقدامات شهرداری است که با رعایت اصول فنی نسبت به ساماندهی فضای سبز در سطح شهرانجام می شود.
عرب احمدی عنوان داشت: در همین راستا و به همت اداره فضای سبز منطقه در هفته گذشته، عملیات هرس شاخه های خشک و خطری1150 اصله درخت با هدف رفع خطر شاخه های خشک، حذف شاخه های بیمار و همچنین آراستگی و تقویت درختان در بوستان های ملت، گلها، رازی، بلوارشهید فخرایی، لاین شرقی و غربی بلوارآزادی و لچکی میدان دانشجو انجام شد.
شهردار منطقه11، زیبا سازی و جوان سازی شاخه ها ، کنترل ارتفاع درختان، ایجاد دید مناسب ترافیکی و ایجاد شرایط مطلوب برای ورود نور و هوای کافی جهت رشد مناسب و ایده آل درختان را از دیگر اهداف هرس درختان دانست و افزود: انجام عملیات هرس، موجب افزایش طول عمر درختان، ارائه خدمات مؤثر، و حجم سبزینگی متناسب با نوع و سن درختان میشود.